Geslaagd!

Geachte sponsoren, Beste Autosportvrienden,

Het nieuwe raceseizoen staat dus op het punt te starten. Men is nog druk met de voorbereidingen, om aan het eind van de maand weer acte de presance te kunnen geven op het circuit van Assen. Rianne en Ruben zullen op pad gaan om hun titel te verdedigen, en het nieuwe lid van het team, Huub Mali zal daar zijn vuurdoop krijgen in de eerste race van het seizoen. Echter hiervoor zal toch eerst een licentie gehaald moeten worden. Hij heeft deelgenonemen aan een racecursus op het circuit van Assen op 6/7/8 maart, die afgesloten werd met een KNAF examen theorie en praktijk. Dit heeft hij ruim voldoende afgesloten en heeft dan ook een clublicentie gekregen. Huub van harte gefeliciteerd! Daarmee zijn dan ook de eerste kilometers gemaakt met de nieuwe raceauto op het circuit. Hieronder een foto na het eerste succes van afgelopen weekend.

Graag maak ik jullie nogmaals attent op het feit dat tijdens onze “shake down” op zondag  22 maart, er de mogelijkheid is om bij één van onze drie auto’s als passagier in te stappen.  Het TT circuit is van 13.00u tot 17.00u afgehuurd om diverse teams nog de gelegenheid te geven hun auto’s af te stellen. Mocht je het idee hebben bij het aanschouwen van onze races, zo’n C1 dat schiet niet erg op. Wij laten graag zien dat je dit in de auto heel anders ervaart. De dames zijn ook van harte uitgenodigd,  maar helaas moeten wij iedereen wel voorzien van een helm. De drie auto’s hebben een extra kuipstoel met 4 punts gordels, uw veiligheid staat natuurlijk voorop, daarom ook de helmplicht. Opgeven kan nog steeds via ons mailadres, sport@lohuisautos.nl . Ook als toeschouwer bent U natuurlijk van harte welkom, gezelligheid staat bij ons voorop, en voor een drankje en hapje wordt gezorgd.

Ook dit jaar zullen onze auto’s weer bij diverse gelegenheden, buiten de races om, acte de presence geven. Dit niet alleen om onze sport te promoten, maar ook om uw uiting op onze auto’s in het zicht van uw potentiële klant te brengen. Er bestaat dan ook in overleg altijd de mogelijkheid om één of meerdere auto’s tijdens uw evenementen te plaatsen, in aanwezigheid van eventueel één of meerdere rijders.  Wilt U misschien zelf eens achter het stuur kruipen, dan informeren U graag over de mogelijkheden.

Wij zien U graag op de 22ste!

PTC auto nr.27 bestuurd door Huub Mali

PTC auto nr.27 bestuurd door Huub Mali